Du kan støtte Kogsbølle Beboerforening via dit strømforbrug - læs mere her: FynskSupportEl

Opdateret 28. januar 2018

Udlejning af forsamlingshuset

Forsamlingshuset kan lejes for 1.800 kr per døgn (1.500 kr per døgn hvis man er medlem af beboerforeningen).

Lejemålet starter kl. 08:00 og slutter dagen efter kl. 05:00. Der er mulighed for at bestille udvidet leje.

Du kan se de gældende udlejningsbetingelser, samt ordensreglement her: Udlejningsbetingelser.pdf

I kalenderen kan du se om forsamlingshuset er ledigt:

Hvis du ønsker at leje forsamlingshuset, så kan du udfylde nedenstående formular, hvorefter du vil blive kontaktet.

Lejedato:
Antal dage:
Udvidet leje: (+ kr. 600,-) Udvidet leje er fra kl. 16:00 dagen f'ør til kl. 14:00 dagen efter.
Brug af kraftstik: (+ kr. 100,-)

Navn:
Adresse:
Postnr. og by:
Telefon:

For at kunne refundere depositum efter endt lejeperiode, bedes du angive reg.nr. og kontonr. på den konto, som du ønsker depositum overført til.
Reg.nr.:
Kontonr.:

Jeg bekræfter hermed at jeg har læst og accepterer de gældende udlejningsbetingelser: Udlejningsbetingelser.pdf

Alle forespørgsler og henvendelser vedr. udlejning sker til:

Kurt Nielsen
Kogsbøllevej 14